Onze krachten zorgen ervoor dat uw doelen bereikt worden

Onze diensten voor het bereiken van uw successen

Als specialisten in de menskant van veranderen creëren wij individuele-, team- en organisatie focus. Hierbij gaan daadkracht en resultaat samen met een sfeer van vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Met andere woorden: werken aan productiviteit (resultaatgericht leiderschap) en positiviteit (verbindend leiderschap). Een gezamenlijke uitdaging voor leidinggevenden en medewerkers.

Business coaching COURIUS

Business coaching

Onze coaches komen uit directiefuncties of senior management. Ze weten wat er van een leidinggevende gevraagd wordt en hoe weerbarstig de praktijk is.

Teamontwikkeling - Courius icoon

Teamontwikkeling

Minder dan 10% van de teams is high performing. Dat komt doordat de balans vaak doorslaat in de richting van een uiterste: functioneel of mensgericht.

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Mooi, die nieuwe kernwaarden en strategie, maar het zijn papieren tijgers. Hoe zetten we ze om in resultaten? Hint: de sleutel tot verandering en groei zijn mensen.

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Werknemers verlaten meestal niet de organisatie maar hun manager. Ontwikkel managers tot leiders die kunnen boeien en binden middels leiderschapsontwikkeling.

Waarom onze methodes tot resultaat leiden

COURIUS ondersteunt u met methoden en technieken die zich bewezen hebben. Onze consultants, coaches en trainers beschikken allemaal over (zeer) ruime managementervaring, zijn breed opgeleid en gecertificeerd.

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en dat iedere organisatie en manager andere wensen en behoeftes heeft. Daarom stellen wij ons flexibel op en leveren u die diensten en ondersteuning die naadloos aansluiten bij uw behoefte. Dankzij een sterk internationaal netwerk, duidelijke en open communicatie en een opbouwende aanpak, realiseren we samen met onze opdrachtgevers bijzondere resultaten.

Bekijk onze referenties of vraag ons ernaar in een verkennend gesprek!

Waarom trainingen van COURIUS?

Maak direct stappen

  • Doelgericht te werk gaan staat altijd centraal
  • Ontwikkel jouw team op een effectieve wijze
  • Wij creëren een actieve, gemotiveerde houding
  • Theorie wordt speels in de praktijk gebracht

Samen overwinnen we drempels en gaan we op basis van vertrouwen, respect en inzet aan de slag!

Ik neem contact op met COURIUS

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!