Creëren van high-performance teams

Ontdek hoe je teams kunt helpen om maximale productiviteit en positiviteit te bereiken!

“Wat een boeiende dag! Op een speelse manier aan de slag met hoe teams werken. Bij de eerste oefening is er al meteen onenigheid, teleurstelling, etc. Kortom, volop groepsdynamiek. Gedurende de dag leer je hoe je daar het beste mee om kunt gaan. En wordt je meegenomen in hoe je hier mee aan de slag kunt. Goede balans tussen theorie en oefeningen. Een aanrader voor iedereen die met teams werkt. – Tjessica Stegenga, Director Ketchum Amsterdam”

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De exclusieve masterclass ‘Creëren van high-performance teams’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

 • inzicht willen in wat succesvolle teams consequent doen
 • met hun team de volgende stap in de samenwerking willen maken
 • op zoek zijn naar praktische ideeën om:
 • inzicht te creëren bij teamleden hoe het team echt functioneert
 • lastige (interpersoonlijke) thema’s bespreekbaar te maken
 • het team te verbinden om gezamenlijk aan het doel te werken
 • geloven in de kracht van diversiteit

Wat je kan verwachten

Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen. Je:

 • ontdekt de 14 kenmerken van High-Performance Teams
 • leert 4 giffen in teamsamenwerking herkennen en weet hoe je hiermee omgaat
 • leert de 6 leidende principes voor teamontwikkeling vanuit de systeembenadering
 • leert om gemaakte afspraken of gedeelde waarden krachtig te verankeren

Door wie wordt de masterclass gegeven?


Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman bestsellerauteur, spreker, consultant, coach,

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner bij COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Jaco van der Tang | Managing Partner

Jaco van der Tang

Jaco is Managing Partner bij COURIUS en richt zich op interim management, adviesopdrachten en het verzorgen van lezingen. Jaco bekleedde ruim 20 jaar management- en directiefuncties bij topbedrijven als ArboNed, Achmea en ABN AMRO. Vanuit die functies heeft hij ervaren hoe teams succesvol kunnen samenwerken. Daarnaast heeft hij bij vele bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. De opgedane kennis heeft hij vastgelegd in zijn boek INKOPPERS, voor wie geen managementboeken leest en daarnaast schrijft hij regelmatige nieuwe artikelen over managementvraagstukken. Jaco is tevens gastdocent bij de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en ROC Mondriaan.

“Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren. ‘Eigenlijk zit alle kennis over High-Performing teams al in onszelf’ was een rake uitspraak. De kunst van de begeleiders is dat zij met alleen de hoognoodzakelijke theorie en vooral veel leuke en soms confronterende oefeningen die kennis hebben kunnen activeren. Door de ruimte die er was om te delen en door de vele metamomenten werden we uitgenodigd om het beste van onszelf te geven. De oefeningen zijn direct in de praktijk te gebruiken, evenals de factoren van positiviteit en productiviteit die hoog-presterende teams kenmerken. Een aanrader!”
– Karen Brouwer, Opleidingsadviseur GDF SUEZ

Praktische informatie omtrent de masterclass en de voorwaarden

Praktische info

 • Wanneer: op aanvraag
 • Waar: omgeving Utrecht
 • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
 • Investering: € 350 (excl. BTW, inclusief lunch, koffie, thee & frisdranken)

Betaling

 1. Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld voor een masterclass is hij/zij betalingsplichtig.
 2. Na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen wordt een factuur gestuurd met daarin onze bankgegevens.
 3. Uiterlijk 10 werkdagen voor de start van de masterclass dient het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt.
 4. Deelnemers die zich korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de masterclass aanmelden dienen het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Een deelnemer kan tot en met 14 dagen na inschrijving zijn/haar inschrijving kosteloos annuleren door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. In de mail moet worden vermeld dat gebruik wordt gemaakt van de wettelijke bedenktijd.
 2. Annuleren na de wettelijke bedenktijd dient schriftelijk plaats te vinden door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald: tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass kan gratis worden geannuleerd;
 3. Bij annulering korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass is de student verplicht om de volledige kosten van de cursus/workshop/masterclass te betalen.
 4. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats.
 5. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende cursus/workshop mogelijk.

Schrijf je direct in

Klachtenprocedure

Heb je een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!