Leiderschap en de kracht van mindfulness

Verandering begint niet bij doen, maar bij stilstaan en bewust zijn

Heb je er weleens bij stil gestaan waar jij écht toe in staat bent als je bewust kunt schakelen tussen actie en reflectie, tussen doen en zijn?

Tijdens onze masterclass ‘Leiderschap en de kracht van mindfulness’ ervaar je hoe je jouw leiderschap kunt versterken door bewuster om te gaan met uitdagende situaties, door mentaal sterker en veerkrachtiger te zijn en stevig de regie te nemen over je persoonlijke en professionele leven.

Mindfulness staat voor opmerkzaamheid, voor gerichte aandacht in het hier en nu. Het geeft je grip op beperkende gewoontes in denken, doen en gevoel. Mindfulness biedt inzicht in bewust kijken en bewust kiezen voor gedrag. Je bewust zijn van wat je doet, terwijl je het doet.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze bijzondere masterclass ‘Leiderschap en de kracht van mindfulness’ richt zich op managers, teamleiders, professionals, trainers, coaches en iedereen die meer wil weten over mindfulness én zelf wil ervaren wat dit voor je kan betekenen.

Wat je kan verwachten

Onze masterclass biedt een afwisselend en prikkelend programma waarin ervaringsgericht leren centraal staat. Een programma met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk leiderschap versterken en die je direct en in iedere setting kunt toepassen.

Welke bewezen resultaten levert Mindfulness op?

 • meer focus, overzicht en creativiteit
 • efficiënter en effectiever in eigen rol
 • gezond omgaan met werkdruk of stresssituaties
 • diepere verbinding met jezelf en anderen
 • betere balans in werk en/of privé

Verscherp je focus. Neem deel aan onze masterclass en ervaar het zelf!

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Monique Beerens | Associate

Monique Beerens

drs. Monique Beerens is een ervaren HR professional, organisatieadviseur en coach. Ze begeleidt leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Doel in haar werk is om mensen te ondersteunen bij de bewustwording van hun eigen talenten en mogelijkheden. Zodat ze vervolgens gerichte keuzes maken en in actie komen om hun doelstellingen te realiseren. Mindfulness kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Monique wordt omschreven als empathisch, energiek, betrokken, praktisch en resultaatgericht.

Praktische informatie omtrent de masterclass en de voorwaarden

Praktische info

 • Wanneer: op aanvraag
 • Waar: omgeving Utrecht
 • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
 • Investering: € 350 (excl. BTW, inclusief lunch, koffie, thee & frisdranken)

Betaling

 1. Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld voor een masterclass is hij/zij betalingsplichtig.
 2. Na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen wordt een factuur gestuurd met daarin onze bankgegevens.
 3. Uiterlijk 10 werkdagen voor de start van de masterclass dient het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt.
 4. Deelnemers die zich korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de masterclass aanmelden dienen het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Een deelnemer kan tot en met 14 dagen na inschrijving zijn/haar inschrijving kosteloos annuleren door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. In de mail moet worden vermeld dat gebruik wordt gemaakt van de wettelijke bedenktijd.
 2. Annuleren na de wettelijke bedenktijd dient schriftelijk plaats te vinden door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald: tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass kan gratis worden geannuleerd;
 3. Bij annulering korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass is de student verplicht om de volledige kosten van de cursus/workshop/masterclass te betalen.
 4. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats.
 5. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende cursus/workshop mogelijk.

Schrijf je direct in

Klachtenprocedure

Heb je een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!