Samenwerken vanuit vertrouwen

Ontdek de impact van de meest genegeerde en onderschatte kans van deze tijd: vertrouwen!

‘Er is één ding gemeenschappelijk in alle individuen, relaties, teams, families, organisaties, naties, economieën en beschavingen op de hele wereld – één ding dat, indien weggenomen, de sterkste regeringen, de meest succesvolle bedrijven, de meest welvarende economieën, het meest invloedrijke leiderschap, de beste vriendschap, het sterkste karakter en de diepste liefde vernietigt. Het is de meest genegeerde en onderschatte kans van de huidige tijd: vertrouwen.’

Deze woorden van Stephen M.R. Covey zijn het vertrekpunt voor onze masterclass. Vertrouwen is ten slotte dè sleutel tot succes. Op deze unieke dag leer je het vertrouwen in jezelf en je omgeving te (her)ontdekken, te managen en te benutten!

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De exclusieve masterclass ‘Samenwerken vanuit vertrouwen’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

 • krachtiger en persoonlijker willen samenwerken
 • zoeken naar de sleutel tot succes
 • geloven in de kracht van vertrouwen, maar nu vastlopen omdat
 • het moeilijk is hier concreet mee aan de slag te gaan
 • de cultuur van het bedrijf het niet lijkt toe te staan
 • de relatie met de managers en medewerkers niet geschikt lijkt

Wat je kan verwachten

Het wordt een afwisselend en prikkelend programma, vol met praktische kennis, handvatten en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen.

 • twee ervaren en bevlogen organisatieadviseurs delen hun kennis en inzichten die zij opdeden binnen diverse (non) profit organisaties
 • je maakt kennis met de vier voorwaarden voor vertrouwen (integriteit, intenties, capaciteiten en resultaten) en ervaart hun impact
 • je formuleert je persoonlijke plan waarmee je direct aan de slag kunt
 • kortom, een nieuwe start, op een dag die je nooit zult vergeten!

Door wie wordt de masterclass gegeven?


Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren organisatieadviseurs hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman bestsellerauteur, spreker, consultant, coach,

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner van COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Jaco van der Tang | Managing Partner

Jaco van der Tang

Jaco is Managing Partner bij COURIUS en richt zich op interim management, adviesopdrachten en het verzorgen van lezingen. Jaco bekleedde ruim 20 jaar management- en directiefuncties bij topbedrijven als ArboNed, Achmea en ABN AMRO. Vanuit die functies heeft hij ervaren hoe mensen vanuit (gebrek aan) vertrouwen kunnen samenwerken. Daarnaast heeft hij bij vele bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. De opgedane kennis heeft hij vastgelegd in zijn boek INKOPPERS, voor wie geen managementboeken leest en daarnaast schrijft hij regelmatige nieuwe artikelen over managementvraagstukken. Jaco is tevens gastdocent bij de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam en ROC Mondriaan.

Praktische informatie omtrent de masterclass en de voorwaarden

Praktische info

 • Wanneer: op aanvraag
 • Waar: omgeving Utrecht
 • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
 • Investering: € 350 (excl. BTW, inclusief lunch, koffie, thee & frisdranken)

Betaling

 1. Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld voor een masterclass is hij/zij betalingsplichtig.
 2. Na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen wordt een factuur gestuurd met daarin onze bankgegevens.
 3. Uiterlijk 10 werkdagen voor de start van de masterclass dient het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt.
 4. Deelnemers die zich korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de masterclass aanmelden dienen het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Een deelnemer kan tot en met 14 dagen na inschrijving zijn/haar inschrijving kosteloos annuleren door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. In de mail moet worden vermeld dat gebruik wordt gemaakt van de wettelijke bedenktijd.
 2. Annuleren na de wettelijke bedenktijd dient schriftelijk plaats te vinden door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald: tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass kan gratis worden geannuleerd;
 3. Bij annulering korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass is de student verplicht om de volledige kosten van de cursus/workshop/masterclass te betalen.
 4. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats.
 5. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende cursus/workshop mogelijk.

Schrijf je direct in

Klachtenprocedure

Heb je een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!