Werken aan Verbindend Vermogen

Ontdek hoe je je impact vergroot op de ander, je team en je organisatie

‘Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd.
Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe maar verbinding.’

 Begrippen als contact, vertrouwen en verbinding lijken iets softs te hebben. Intussen zijn het in het bedrijfsleven harde voorwaarden om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Contact komt immers voor contract. Verbindend vermogen is daartoe het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Tegelijkertijd geldt ook: als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Ik denk dat mensen juist het ontbreken van verbindend vermogen massaal herkennen.

Tijdens de ervaringsgerichte en uitdagende lezing ga je ervaren wat Verbindend Vermogen is en hoe je het kunt (door)ontwikkelen. Je luistert niet alleen; je doet mee, je leert en lacht én … je komt daadwerkelijk in actie.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De exclusieve masterclass ‘Werken aan Verbindend Vermogen’ is speciaal gericht op (interim) managers, adviseurs, teamleiders, trainers en coaches die:

 • inzicht willen in wat Verbindend Vermogen inhoudt
 • een stap willen maken in hun persoonlijke effectiviteit
 • geloven in de kracht van samenwerking

Wat je kan verwachten

Tijdens de masterclass ervaar je wat de essentie is van Verbindend Vermogen. Met behulp van krachtige oefeningen krijg je steeds meer zicht op wat dit voor jou inhoudt en hoe je het kunt ontwikkelen en inzetten. Voor jezelf en in relatie tot de ander, je team, je organisatie en de wereld om je heen.

Door wie wordt de masterclass gegeven?


De masterclass wordt verzorgd door Marco Buschman, de auteur van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek.

Marco Buschman bestsellerauteur, spreker, consultant, coach,

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner van COURIUS, organisatieadviseur, internationaal trainer en gecertificeerd als (team)coach. Zijn passie is het creëren van een High-Performance cultuur waarbij op individueel, team en organisatieniveau resultaatgerichtheid en daadkracht samengaat met vertrouwen, respect en het waarderen van onderlinge verschillen. Daarnaast is hij schrijver van Verbindend Vermogen, de voormalig #1 op de bestsellerlijst van Managementboek. Klanten omschrijven zijn stijl als optimistisch, daadkrachtig, invoelend, gepassioneerd, resultaatgericht en inspirerend.

Praktische informatie omtrent de masterclass en de voorwaarden

Praktische info

 • Wanneer: op aanvraag
 • Waar: omgeving Utrecht
 • Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
 • Investering: € 350 (excl. BTW, inclusief lunch, koffie, thee & frisdranken)

Betaling

 1. Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld voor een masterclass is hij/zij betalingsplichtig.
 2. Na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen wordt een factuur gestuurd met daarin onze bankgegevens.
 3. Uiterlijk 10 werkdagen voor de start van de masterclass dient het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt.
 4. Deelnemers die zich korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de masterclass aanmelden dienen het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Een deelnemer kan tot en met 14 dagen na inschrijving zijn/haar inschrijving kosteloos annuleren door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. In de mail moet worden vermeld dat gebruik wordt gemaakt van de wettelijke bedenktijd.
 2. Annuleren na de wettelijke bedenktijd dient schriftelijk plaats te vinden door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald: tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass kan gratis worden geannuleerd;
 3. Bij annulering korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass is de student verplicht om de volledige kosten van de cursus/workshop/masterclass te betalen.
 4. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats.
 5. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende cursus/workshop mogelijk.

Schrijf je direct in

Klachtenprocedure

Heb je een klacht? Raadpleeg onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen wordt contact met je opgenomen om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!