Zakelijk succes vanuit verbinding

Praktische handvatten voor de moderne leidinggevende.

“90% van strategie waarmaken draait om uitvoering, en 90% van uitvoering waarmaken gebeurt door mensen. Hoe gemotiveerd, betrokken en gepassioneerd zijn de mensen bij jouw organisatie eigenlijk aan het werk?”

5 Cruciale vaardigheden voor ‘Return on Relationship’!

ROR in plaats van ROI!

Iedereen kan grote lijnen uitzetten, dat is niet zo moeilijk. En traditioneel wordt er vooral gesproken over Return on Investment (ROI). Dat is wat ons betreft oud leiderschap. Nieuw leiderschap en duurzaam zakelijk succes bereiken gaat een stap verder waarbij naast de cijfers oprechte aandacht wordt gegeven aan de mens en de relaties. Dan praat je ineens over Return on Relationship (ROR). Daarin maak jij het verschil!

Wil jij weten hoe je sterke onderlinge verbindingen realiseert en mensen echt verbindt met het resultaat? Ben jij er klaar voor om de 5 cruciale kernvaardigheden voor impactvolle verbinding te ontdekken en handvatten te krijgen die je gelijk de volgende dag in je werk en thuis kunt toepassen?

Onze belofte aan jou

Hoe meer we als leidinggevenden en teamleden weten hoe we goed samenwerken en wat daarin belangrijk en nodig is, des te krachtiger worden de teamresultaten. Daarom ga je tijdens deze ervaringsgerichte, uitdagende en persoonlijke masterclass ervaren hoe je zakelijk succes kunt bereiken vanuit verbinding. Hoe je krachtige teams creëert en hoe je de teams kunt (door)ontwikkelen.

Enkele thema’s die we met elkaar gaan uitwerken.

 • Wat zijn de 5 cruciale vaardigheden voor impactvolle verbinding.
 • Hoe werkt de paradox van ratio/functioneel versus emotie/relationeel.
 • Je krijgt praktische IQ en EQ tips over je stijl van leidinggeven en communiceren.
 • Hoe succesvolle en energieke teams te vormen en te behouden.

Deze masterclass is niet bedoeld voor deelnemers die achterover willen leunen en alleen maar kennis willen consumeren. Want bij ons luister je niet alleen; je doet mee, je leert en lacht én … je komt daadwerkelijk in actie. Plezier en diepgang gegarandeerd!

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

De masterclass ‘Zakelijk succes vanuit verbinding’ is speciaal gericht op (interim) managers en leidinggevenden, coaches, adviseurs, teamleiders en projectleiders die:

 • effectief willen omgaan met veranderingen in hun team en organisatie
 • krachtiger willen samenwerken binnen hun team
 • inzicht willen in hun eigen rol als leidinggevende

Wie geven de masterclass?


Speciaal voor deze masterclass hebben twee ervaren executive coaches hun opgedane kennis, inzichten en ervaringen samengevoegd.

Marco Buschman bestsellerauteur, spreker, consultant, coach,

Marco Buschman, MCC

Marco is Managing Partner bij COURIUS, een energieke managementspreker, een uitdagende leiderschapstrainer, een ervaren team- en executive coach en auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Als expert in menselijk gedrag, gedragsverandering en persoonlijk leiderschap heeft Marco de afgelopen 15 jaar duizenden leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland geïnspireerd en begeleid en hun effectiviteit vergroot.

Claudia Scholten COURIUS business coach en leiderschapscoach

Claudia Scholten

Claudia Scholten doet als doortastende leiderschapstrainer en bevlogen executive coach niet aan mentaal kietelen, wel aan de boel flink opschudden. Als de issues die spelen op het snijvlak liggen van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, kan zij dankzij haar jaren ervaring in de communicatiebranche dit feilloos voor je in kaart brengen en je opties met je onderzoeken. Zij helpt je je zakelijke succes en resultaat te vergroten, zonder gebruik van trucjes en modellen.

Praktische informatie omtrent de masterclass en de voorwaarden

Betaling

 1. Na aanmelding voor een masterclass ben je betalingsplichtig tenzij je gebruik maakt van je wettelijke bedenktijd van 14 dagen.
 2. Na 14 dagen ontvang je een factuur met daarin onze bankgegevens.
 3. Uiterlijk 10 werkdagen voor de start van de masterclass dient het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt.
 4. Meld je je binnen 10 werkdagen voor aanvang van de masterclass aan, dan vragen we je het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Een deelnemer kan tot en met 14 dagen na inschrijving zijn/haar inschrijving kosteloos annuleren door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. In de mail moet worden vermeld dat gebruik wordt gemaakt van de wettelijke bedenktijd.
 2. Annuleren na de wettelijke bedenktijd dient schriftelijk plaats te vinden door een email te sturen aan: inschrijven@courius.com. De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald: tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass kan gratis worden geannuleerd;
 3. Bij annulering korter dan 10 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop/masterclass is de student verplicht om de volledige kosten van de cursus/workshop/masterclass te betalen.
 4. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de student vindt geen restitutie van de kosten plaats.
 5. Bij verhindering van deelname na betaling is in overleg verschuiving naar een volgende cursus/workshop mogelijk.

Schrijf je direct in

Klachtenprocedure

We hopen dat het niet gebeurt, maar mocht je na afloop van een masterclass een klacht hebben over een masterclass, raadpleeg dan onze klachtenprocedure en neem contact op via klacht@courius.com. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op om je klacht door te spreken en gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!