Quotes & Citaten

Wij hebben inspirerende quotes en citaten voor jou verzameld en ingedeeld in verschillende categorieën. Zo kun je zelf kiezen over welk thema jij wilt worden geïnspireerd.

Quotes en citaten zijn krachtig. In een paar woorden wordt je aangezet tot reflectie, krijg je inspiratie, ervaar je bezinning, voel je troost of ontstaat nieuw inzicht. Voor jezelf en bij anderen.

De kracht van de quotes en citaten zit in de betekenis die de uitspraak voor jou persoonlijk heeft. Welke door ons verzamelde inzichten raken jou? Maar ook, welke quote of citaat heeft jou in het verleden geraakt? Op onze beurt worden wij graag door jou geïnspireerd.

Ben jij zelf een mooi citaat of quote tegen gekomen die je aan het denken heeft gezet en die je met ons en anderen wilt delen, stuur ons dan een bericht. We kijken er naar uit om jouw inspiratie te ontvangen en te plaatsen.

Geniet van de inspiratie!

Wat klanten over ons zeggen

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond, heeft zijn coaching mij geholpen bij het maken van de beslissingen en stappen die ik wilde maken maar eigenlijk niet durfde. De passie en gedrevenheid die hierbij los kwamen vloeidena moeiteloos door naar mijn privé leven.”

Renatus Hoogenraad, Oprichter Sparks Training (Zwitserland)

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes

Wij werken met 300% wilskracht aan het verbeteren en sterker maken van leiders en organisaties. Bekijk hier al onze referenties.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!