COURIUS, specialisten in de menskant van veranderen

Wij zijn een bureau gespecialiseerd in de menskant van veranderen dat jou zelf, je mensen en je organisatie zelfbewust maakt, verbindt en in beweging brengt. Wij dragen bij dat visies, dromen en doelstellingen realiteit worden. Daarbij hanteren we een hoge standaard. In plaats van kleine stappen en veranderingen gaan we voor het creëren van fundamentele doorbraken en transformaties.

Onze missie & visie

Wanneer je een schip wilt bouwen, breng dan geen mensen bij elkaar om hout aan te slepen, werktekeningen te maken en taken te verdelen, maar leer ze te verlangen naar de eindeloze zee.

Antoine de Saint-Exupéry

Onze waarden

We handelen niet goed omdat we deugd bezitten of excellent zijn, maar we hebben juist die eigenschappen omdat we goed gehandeld hebben.

Aristoteles

Ons team

Ons team bestaat uit zeer enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en jarenlange ervaring als manager, adviseur, trainer en (team)coach. Wij hebben de kennis en expertise in huis om je optimaal te ondersteunen.

Waarom ons kiezen

Negen redenen waarom juist wij jouw partner zijn op het gebied van organisatieontwikkeling teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. COURIUS, wij zijn dé specialisten in de menskant van veranderen!

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes

Wij werken met 300% wilskracht aan het verbeteren en sterker maken van leiders en organisaties.
Bekijk hier al onze referenties.

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!