Onze missie & visie

Probeer niet in alles goed te zijn. Pak er een paar dingen uit waar je goed in bent en geef het beste van jezelf. – Liz Ashe

Onze missie

Wij geloven dat daadwerkelijk ruimte geven aan medewerkers, bouwen aan vertrouwensrelaties met klanten en het creëren van wederzijds vertrouwen de weg is naar duurzame en betere resultaten voor alle betrokken partijen. Vanuit een optimistische houding richten wij ons op bedrijven die dit denken onderschrijven en bereid zijn hierin te investeren. COURIUS levert deze bedrijven en hun medewerkers kwalitatief hoogwaardige ondersteuning om hun ambitieus gestelde doelen te bereiken.

Onze visie

Wij willen de consultancy industrie structureel veranderen; naast geld verdienen expliciet ook verantwoordelijkheid nemen en meebouwen aan een duurzame samenleving door een deel van onze tijd en een deel van onze winst te geven aan maatschappelijk verantwoorde projecten en organisaties. Daarnaast worden wij door de klant en de media gezien als voortrekkers in het ontwikkelen en het invoeren van het gedachtegoed van ‘nieuw leiderschap.’

Van deze klanten krijgen we nog steeds kerstkaartjes

Wij werken met 300% wilskracht aan het verbeteren en sterker maken van leiders en organisaties. Bekijk hier al onze referenties.

Wat klanten over ons zeggen

“De artikelen laten je even stilstaan bij jezelf en de manier waarop je functioneert. Het is constructieve input waar je zelf actief mee aan de slag kunt gaan. Ook bijzonder nuttig en bruikbaar voor iedere people manager.

Annemieke Koldenhof, HR Manager a.i., Koldenhof Management Services”

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!