Albert van der Weerd

Associate

  • Persoonlijke Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Organisatieadviseur
  • Projectmanager
  • Business Intelligence
  • Procesoptimalisatie
  • DISC Gecertificeerd

Connect met Albert

Leer Albert kennen …

Ik ben Albert van der Weerd, een ervaren projectmanager, adviseur en trainer. Ik ondersteun grote en middelgrote organisaties bij het verbeteren van hun werkprocessen, help leidinggevenden en professionals in het verbeteren van hun persoonlijke effectiviteit en begeleid teams naar een hoger niveau van functioneren.

Mijn achtergrond

Heel mijn werkzame leven staat in het teken van Mens en Werk. Vanuit een onverzadigbare belangstelling naar wat mensen drijft in hun werk, waarom de ene organisatie excellenter is dan de andere en hoe je als leidinggevende het verschil kunt maken.

Na een technische en bedrijfskundige opleiding heb ik jarenlang binnen arbodiensten gewerkt: als adviseur, als manager, als accountmanager. In deze tijd heb ik indringend kennis gemaakt met honderden organisaties en duizenden mensen geïnterviewd over hun werk. Zonder grote antwoorden, maar bekwaamd in het stellen van vragen, werk ik sinds 2012 als zelfstandige. Als het gaat om duurzame inzetbaarheid, komen mijn kennis en ervaring op het gebied van arbozorg en ziekteverzuim goed van pas. Vrijwel steeds is mijn toegevoegde waarde dat ik help meer structuur te brengen.

Mijn manier van werken

Ik werk vanuit bevlogenheid. Ik laat in mijn woorden en houding zien dat ik betrokken ben bij mijn opdracht. Ik neem de volle verantwoordelijkheid voor het welslagen en betrek anderen daarin; ik beperk me dan niet tot mijn strikte rol, maar doe alles wat nodig is om de opdracht succesvol af te ronden.

Ik werk vanuit rust, respect, humor en creativiteit. Anderen waarderen mijn uitstraling van rust, die helpt om in een chaotische omgeving de goede dingen te doen en te genieten van (deel)successen. Ik breng structuur en heb oog voor het geheel. Creativiteit is voor mij vooral het toepassen van inzichten uit de ene context in een heel andere. Door een situatie anders te bekijken, ontstaan beweging, verrassing en plezier.

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!