Aniek Oude Meijers

Online Marketeer

Mijn specialisme

  • Marketing-en communicatieadvies
  • Display advertising
  • Social Media
  • Mediaplanning

Connect met Aniek

Leer Aniek kennen …

Mijn naam is Aniek Oude Meijers en ik ben geboren en getogen in het mooie Breda. Hier woon ik nog steeds met mijn man en zoontje Mads. Naast genieten van mijn gezin doe ik graag leuke dingen met vrienden (uit eten, naar festivals, gezellig borrelen) en ben ik dol op alles wat met Interieurdesign te maken heeft.

Bij COURIUS werk ik als online marketeer. Je doelgroep goed leren kennen en op het juiste moment en met de juiste boodschap inspireren en aanspreken is wat mij zo enthousiast maakt over mijn vak. Mijn uitdaging is om de online aanwezigheid van Courius te versterken en verbeteren. Ik ben daarnaast het aanspreekpunt op het gebied van online marketing en werk aan verschillende acties en campagnes.

Mijn specialisme

Door mijn ervaring in verschillende branches (bouw, retail, bureauzijde) en functies (copywriter, communitymanager, online marketeer, communicatieadviseur) ben ik breed inzetbaar op het gebied van marketing en communicatie. Van strategie en advies tot campagnemanagement en content.

Mijn specialisatie ligt echter aan de online kant van marketing. Dit heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn professionele leven. Later ben ik me ook steeds meer gaan bemoeien met strategische en tactische beslissingen op het gebied van marketing en communicatie. Advies geven vind ik enorm leuk om te doen, zeker in combinatie met het coördineren en zelf aanpakken van verschillende projecten en werkzaamheden. De doelgroep steeds een beetje beter leren kennen en begrijpen en daardoor de marketing en communicatie steeds een stukje beter maken: dat is mijn doel!

Mijn werkwijze

Zeg je Aniek dan zeg je gestructureerd. Ik hou niet zo van rommel en zorg dus altijd voor een goed overzicht en degelijke planning. Doelen stellen en deze behalen door middel van goede marketingplannen met de doelgroep als middelpunt is voor mij essentieel. Ook verlies ik de data niet uit het oog. Door analyse en evaluatie van vorige campagnes en het optimaliseren van marketing inspanningen maak je de beste keuzes. Mijn analytische skills komen dus ook goed van pas in mijn werk!

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!