Eelco Smit

Auteur

Eelco Smit | Auteur

Connect met Eelco

Leer Eelco kennen …

Waarom huren alle professionals in de sport zonder uitzondering een coach in? Omdat zij weten en ervaren hebben dat goede coaching noodzakelijk is om tot de beste resultaten te komen. Zelfs de meest succesvolle ondernemer, manager of professional loopt op een gegeven moment tegen blokkades aan. Goede coaching verwijdert deze blokkades en brengt je weer in contact met de doelen die echt belangrijk voor je zijn. Dat leidt tot authentieke keuzes die je zakelijk succes en persoonlijk geluk vergroten.

Aangenaam, mijn naam is Eelco Smit. Als coach ben ik je persoonlijke strateeg, vertrouwensman en klankbord in één.

Specialisme

Coaching is de beste investering die je kunt doen. Als ervaren life & business coach help ik je persoonlijke en zakelijke doelen sneller en effectiever te bereiken. Of je nu je bedrijf sneller wilt laten groeien, beter met je relaties wilt omgaan, nieuwe uitdagingen zoekt, je loopbaan een nieuwe wending wilt geven, je onderneming beter wilt leiden, of gewoon beter in je vel wilt zitten.

Nu denk je misschien: Wat gaat een coach mij brengen? Is een coach wat voor mij? Hoe snel verdien ik mijn investering in een coach terug? Bijna al mijn coach klanten hebben deze gedachten gehad, maar nadat zij ervaren hebben hoe het is om echt goed gecoacht te worden weten zij als geen ander dat hun leven na een succesvol coaching traject aanzienlijk succesvoller en gelukkiger is. Er is een groot verschil tussen een 7 en een 10. Als je nooit een coach belt zal je ook nooit weten wat je mist in je leven door niet één keer professioneel met jezelf en een coach aan de slag te gaan. Coaching werkt gegarandeerd als je daarvoor open staat.

Je bent in goed gezelschap. Honderden klanten zijn je voorgegaan die de positieve resultaten al hebben bereikt die jou waarschijnlijk ook voor ogen staan.

Mijn achtergrond

Mijn achtergrond is zakelijk, met meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer, fusie & overname-adviseur bij KPMG Corporate Finance en commodity broker in Londen.

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is persoonlijk en op maat.

Mijn coaching methode Inzicht Actie Oogsten © heb ik beschreven in mijn boek De regels van het spelletje – Persoonlijke ontwikkeling voor mensen met lef. Daarnaast ben ik de auteur van het Boek voor mannen dat gaat over hoe je als man meer daadkracht, avontuur en plezier in je leven kunt brengen door echt keuzen te maken.

Smit weet een brug te slaan tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven. En dat er tussendoor gelachen mag worden is een verademing in de managementlectuur. – Het Financieele Dagblad

Mijn blog-artikelen

Hoe word je een autoriteit
Heb jij een concreet exitplan om je bedrijf te verkopen?
Johari-venster? Wat is daar te zien?
Prioriteiten stellen maakt je succesvol
Rat Race of inspirerende balans?
Schijnproductiviteit? Weg ermee!
Delegeren, maar dan niet zo...
Welke wereld geef je door aan je kinderen?
Flow in je team, zo creëer je dat

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!