Elles Bouwer

Associate

  • Executive Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Loopbaancoaching
  • Topsportbegeleiding
  • Medisch Adviseur / Bedrijfsarts
  • MPA MindSonar®
  • EQA en IFMS gecertificeerd
  • AGB en BIG-geregistreerd

Connect met Elles

Leer Elles kennen …

Ik ben Elles Bouwer, geboren en getogen in Rotterdam, alwaar ik mijn gezin, topsport en werk met elkaar verenig en geniet van de dynamiek die dit met zich meebrengt. Niet voor niets is ‘Let’s EmBouwer!, gebaseerd op zelfsturing en intrinsiek leiderschap, mijn persoonlijke slogan en omvat alles wat empowerment in zich heeft. Hierin ligt voor mij de motivatie om mijn werk vorm te geven.

Specialisme

Mijn expertise als arts, mijn sportmedische activiteiten én ruim 25 jaar ervaring als senior manager in het bedrijfsleven, ervaar ik als een enorme meerwaarde in mijn huidige werk als executive coach en allround teamcoach. De verbinding tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling zie ik als de ‘sleutel’ tot succes. Vanuit dit perspectief coach ik vooral​ managers, medisch specialisten, topsporters, docenten en ondernemers.

Mijn Achtergrond

Naast mijn werkzaamheden voor COURIUS ben ik eigenaar van Bouwer Management & Coaching. Van hieruit heb ik me verbonden als senior coach & a​dvisory​ board ​member aan​ Coaching Nederland, ​werk ik als ​loopbaancoach bij het Carrière Centrum Zorg en ​als docent bij Opleidingsinstituut Scolea. Daarnaast werk ik als arts en medisch adviseur voor diverse organisaties.

​Ik ben aangesloten bij de NOBCO, AGB en BIG-geregistreerd, EQA en IFMS gecertificeerd en licentiehouder van MPA MindSonar®

Mijn Werkwijze

Klanten typeren mijn aanpak als energiek, resultaatgericht, praktisch, verrassend eenvoudig en persoonlijk. Mijn kracht is mensen te laten ontdekken wat zij echt willen, ze te ondersteunen én uit te dagen om zelf in beweging te komen. Mijn aanpak ligt in mensen te inspireren en nieuwsgierig te laten worden naar wat hieruit ontstaat!

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!