Jeroen Brink

Associate

  • Business Coaching
  • Executive Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Transformaties
  • Change Management
  • Business Development
  • Positieve Psychologie
  • Certified Team Performance Coach

Connect met Jeroen

Leer Jeroen kennen …

Ik ben Jeroen Brink. Mijn klanten omschrijven me als rationeel, onderzoekend en oplossingsgericht. Gesprekken, reflecties en inzichten moeten leiden tot acties en resultaat. Tegelijkertijd geven ze aan dat ik warm, betrokken en oprecht ben. Ik vind het prachtig om mensen te helpen bij het ontdekken van zichzelf en hun mogelijkheden. Daarbij zie ik steeds weer dat er meer mogelijk is dan in eerste instantie wordt gedacht. De basis daarvoor is nieuwsgierig blijven kijken naar jezelf en je omgeving en van daaruit in beweging komen.

Mijn achtergrond

Ik ben van huis uit bedrijfseconoom met meer dan vijftien jaar marketingervaring in het internationale bedrijfsleven. In 2005 ben ik internationaal gecertificeerd als Business Coach.

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als Director Business Transformation bij AkzoNobel. In die rol ben ik verantwoordelijk voor concrete en grootschalige verandertrajecten gericht op meetbare verbeteringen op het vlak van duurzaamheid, complexiteitsreductie en algehele prestatieverbetering. De behaalde successen zijn bereikt door naast solide processen juist de mensen mee te krijgen.

Mijn uitgangspunt bij al mijn denken en handelen: veranderingen kunnen alleen worden bestendigd door mensen. Daar komen mijn twee natuurlijke stijlen goed van pas: de resultaatgerichte verandermanager en de mensgerichte coach-on-the-job.

Specialisme

Naast mijn huidige werkzaamheden bij AkzoNobel bied ik op beperkte schaal executive en business coaching aan. Mijn rol: door het voorhouden van een spiegel en het teruggeven van wat ik zie en ervaar zet ik je in beweging. Altijd met respect voor jou als persoon en tegelijkertijd resultaatgericht. Wie ben je en wat is je koers in je werk/leven? Na onze gesprekken heb je een nieuwe manier van kijken naar jezelf, je handelingen en je doelstellingen en heb je deze inzichten omgezet in acties die leiden tot het door jou gewenste resultaat.

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!