Majnu Michaud

Trainingsacteur

Majnu Michaud | Trainingsacteur

Mijn specialisme

  • Persoonlijk leiderschap
  • Geweldloze communicatie
  • Omgaan met weerstand
  • Communicatiestijlen
  • Mediation
  • Adviesvaardigheden
  • Stresshantering

Connect met Majnu

Leer Majnu kennen …

Ik ben Majnu Michaud, een betrokken en integere trainingsacteur. Ik help mensen bij het oefenen van gesprekssituaties die lastig voor hen kunnen zijn. Op deze manier ondersteun ik de leerprocessen waar ze zich in bevinden. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bewust worden van de invloed die ze hebben in de interactie met anderen en daarmee in hun leven. Bewustwording is in mijn ogen de basis voor al het leren. Ik stem mijn spel af op de leerpunten van de deelnemer en zorg daarbij dat het spel naturel en herkenbaar blijft. Ik zoek graag naar een goede balans tussen positieve feedback en het aankaarten van aandachtspunten.

Deelnemers omschrijven mijn aanpak als: veilig, deskundig, confronterend, en leerzaam. Mijn spel is realistisch en mijn feedback is helder en to the point.

Majnu is een professionele trainingsacteur met een uitstekende deskundigheid in menselijk gedrag. Voor mij is hij de specialist in het respectvol teruggeven van wat gedrag oproept in een bepaalde situaties. In trainingen creëert hij een sfeer waarin mensen durven te leren en genieten van het leren. – Erick Wijsman, NID Consultantcy.

Mijn achtergrond

Ik werd geboren in Chili en woon sinds mijn 12e in Nederland. Na het volgen van een lerarenopleiding en een acteursopleiding heb ik me bezig gehouden met het maken van theatervoorstellingen op maat. Na enkele jaren kwam ik in aanraking met het vak trainingsacteren. Hierin zag ik een mooie combinatie van mijn beide studierichtingen. In 1996 besloot ik om het theater los te laten en me uitsluitend te richten op het trainingsacteren.

Karakteristiek

Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Wanneer ik iets tegenkom wat me interesseert dan kan ik er met al mijn aandacht mee bezig zijn. In mijn werk vertaalt dit zich in dat ik de deelnemer en zijn leerproces centraal stel. Ik bied hem de mogelijkheden om te experimenteren met nieuw gedrag en zich op deze manier verder te ontwikkelen.

Ik ben lid van het bestuur van schaakvereniging De Rode Loper, ik fotografeer en ik kijk graag vogels.

Majnu is een precieze acteur, die met herkenbaar naturel gedrag de deelnemers aan een training meteen in een situatie meeneemt. “je bent precies degene die ik beschreef; hoe kan dat!” hoor ik regelmatig van deelnemers. Feedback van Majnu is to-the-point, scherp en concreet. Hij weet veel van de psychologie van de mens en dat voel je. – Marieke Mouwe, Managing Consultant Capgemini.

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Jolanda van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!