Monique Beerens

Associate

  • Executive Coaching
  • Teamontwikkeling
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Organisatieadvies
  • HR Strategie
  • ICF Professional Certified Coach
  • The Leadership Circle Certified Practitioner
  • Rationele Emotieve Therapie

Connect met Monique

Leer Monique kennen …

Ik ben Monique Beerens-Rohof, een ervaren HR professional, organisatieadviseur en coach. Ik begeleid en ondersteun leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Mijn overtuiging is dat mensen van nature creatief, vindingrijk en compleet zijn én dat ze waarde willen toevoegen. Doel in mijn werk is om mensen en organisaties te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen talenten en mogelijkheden. Zodat ze vervolgens gerichte keuzes maken en in actie komen om hun doelstellingen te realiseren.

Mijn achtergrond

Na een studie bedrijfskunde aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en vervolgstudie Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik jaren werkzaam geweest in HR managementfuncties en als HR consultant in profit en non-profit organisaties. Ik heb expertise opgebouwd op het gebied van strategisch personeelsbeleid, inrichting van organisaties en het ontwikkelen van organisaties en medewerkers. Hierbij heb ik diverse rollen gehad: HR manager, HR business partner, consultant, trainer en coach. In de loop van de jaren is mijn interesse in het ontwikkelen en coachen van medewerkers, zowel individueel als in teamverband, gegroeid en heb ik ook ervaren dat hier mijn hart echt ligt.

Karakteristiek

Ik vind werken met mensen enorm fascinerend en inspirerend en heb een groot vertrouwen in hun potentie. Ik creëer een sfeer waarbinnen mensen zich kwetsbaar op durven stellen en van daaruit stappen maken om te groeien. Ik kan goed luisteren, nodig uit, daag uit, houdt een spiegel voor en neem daar waar nodig duidelijke standpunten in. Mensen omschrijven mijn stijl als empathisch, energiek, enthousiast, helder, praktisch, analytisch, concreet, resultaatgericht en betrokken. Door mijn professionele achtergrond voel ik mij gemakkelijk thuis in verschillende organisaties en kan ik me goed verhouden tot verschillende mensen op verschillende niveaus.

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!