Odette van Son

Associate

Odette van Son | Associate

Mijn specialisme

  • Cultuur- & Leiderschapsontwikkeling
  • Strategische vraagstukken
  • Teamontwikkeling
  • Executive Coaching
  • Interim Management

Connect met Odette

Leer Odette kennen …

Ik ben Odette van Son en ik begeleid organisaties, teams en managers/professionals bij het realiseren van succesvolle veranderingen.

Wat beweegt je?

Daar begint het mee – mensen en organisaties doorgronden om zo talenten, teams en bedrijven te laten groeien. Ik houd het resultaat voor ogen en heb aandacht voor wat mensen beweegt, of juist weerhoudt. Juist op dat laatste wil ik het verschil maken. In mijn ogen is persoonlijk leiderschap namelijk een belangrijke sleutel voor een succesvolle verandering. Wanneer je zelf in staat bent in beweging te komen, inspireert dit ook anderen om dat te doen. En daar help ik je graag bij.

Mijn achtergrond

Na mijn masteropleiding bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit startte ik in 1996 mijn loopbaan binnen de financiële sector. In uiteenlopende managementfuncties heb ik me breed kunnen ontwikkelen (marketing, communicatie, sales, consultancy). Achteraf zie je duidelijk de rode draad: verandering en people management.

Ik ben mij steeds meer gaan specialiseren in de ‘people side of change.’ Zo was ik tijdens de integratie van ABN Amro en Fortis verantwoordelijk voor de cultuur- en leiderschapsontwikkeling van de nieuwe bank. Ik ontwikkelde met mijn team gerichte interventies om de gewenste cultuur te bevorderen en ik was sparringspartner voor de raad van bestuur.

Uit passie voor cultuur-, leiderschap- en teamontwikkeling maakte ik in 2014 de stap naar zelfstandig ondernemerschap en werk ik als interim manager, adviseur, teamcoach, facilitator en executive coach. Het geeft mij energie om iemand te helpen het verschil te maken en mijn ervaring in verandertrajecten te delen. Ik heb een gecertificeerde opleiding gevolgd tot coach bij the MMS Institute.

Mijn werkwijze

Opdrachtgevers beschrijven mij als ervaren, energiek en warm – iemand die verbindt en dingen voor elkaar krijgt. Ik ben nieuwsgierig naar wat er speelt en maak het onbesprokene bespreekbaar. Ik creëer een open, vertrouwde omgeving waarin ruimte ontstaat voor creativiteit, samenwerking en feedback. Mijn talent om het beste uit mensen te halen, maakt dat ook na mijn vertrek een team of organisatie in beweging blijft. Rest me nog één vraag: Wat beweegt jou?

Neem contact met ons op

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
LINKEDIN