Referentie - Boekhandel Verkaaik

‘Word die je bent’ is een bijzondere trainingsweek voor eenieder die aan de slag wil gaan met zijn of haar thema’s persoonlijke ontwikkeling en vraagstukken. Bijgaand een aantal referenties van mensen die hieraan hebben deelgenomen. Indien u meer informatie wilt over deze week kunt u contact met ons opnemen.

Hoe ik de week heb ervaren is zo bijzonder dat ik dit bijna niet kan omschrijven, hiervoor heb ik gewoon geen woorden. Dit moet je zelf ondergaan en je moet ermee doen wat je wilt. Voor mij is het in ieder geval een eerste stap van een reis op weg naar mijn echte ik!
– René Bentvelzen

Het woord introspectie heeft een nieuwe betekenis gekregen, en nog steeds verbaast het me hoe een analyse tegelijkertijd zo opbouwend kan zijn. Een eye-opener!
– Ineke Verkaaik

Een mooie setting, een fijne groep en bekwame handen die eraan hebben bijgedragen om te ervaren hoe het voelt om los te laten, mentaal en fysiek. Daardoor ervaar ik nu (bijna) elke dag hoe het voelt daadwerkelijk eigenaar van mijn leven te zijn. Dat heb ik dus kunnen toelaten. Heel bijzonder!
– Maartje van Kerckhoven

Mijn lijfspreuk was al tijden ‘the only person you need to be is yourself’. Maar pas tijdens de trainingsweek heb ik geleerd om ook naar mijn lijfspreuk te mógen leven.
– Samantha Lemstra

Maart 2010, een week ‘wordt die je bent’. Een week die ik nooit zal vergeten. Een welkome week die mijn persoonlijke ontwikkeling sterk heeft beinvloed. Dierbare herinneringen aan dagen van dialoog met anderen en mezelf, van stilte en fysiek bezig zijn. Een week waarin ik de verbinding met mezelf heb hervonden en die nog dagelijks doorwerkt in mijn leven en de invulling van mijn werk. Nu, 2 jaar later ben ik nog steeds aan mijn ‘zelf-wording’ bezig. Een rijkdom die ik iedereen gun.
– Anke de Lange

Wat een ervaring, soms ook schokkend, om jezelf ’niet zoals maar die je bent’ te ontmoeten, niet alleen voor jezelf maar dat ook in aanwezigheid van anderen, in een veilige omgeving. Dit gold voor ieder, bleek bij onze terugblik op die week.
– Op verzoek anoniem

Wat veranderd is, is dat ik weet dat ik met mijn eigen ik uitstraling meer dingen voor elkaar kan krijgen en mensen aantrek. Ik merk dat ik zeker mijzelf weer terug kan vinden als er maar rust en een basis van vertrouwen is. Ik mag zijn wie ik ben en ik kan weer het knopje ‘aan’ voor sprankelen vinden.
– Op verzoek anoniem

Om ‘Word die je bent’ aan te durven, dien je allereerst open te staan voor jezelf, dien je allereerst de ontmoeting met die je bent aan te gaan. Dat is me gelukt, tot verbazing van mezelf; en dat in een fijne groep – dat voelt zo goed nu.
– Op verzoek anoniem

Een week om nooit te vergeten, een week vol verrassingen, grensverleggende elementen, een week met focus op emotie, los van de ratio. Een week in vertrouwde handen waar iedereen zichzelf kan zijn, waar respect is voor elkaar, waar mensen naast je gaan staan en soms letterlijk bij je staan om je te helpen ademhalen, een week om nooit te vergeten!
– Op verzoek anoniem

Gratis Ebook: 12 geheimen van krachtig leiderschap

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Lisette van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!