Referentie - Microsoft

“Marco combineert een sterke focus op resultaat met een oprechte interesse in mensen. Een zeldzame en erg plezierige combinatie. In de 2 jaar dat ik met hem heb gewerkt ben ik onder de indruk geraakt van zijn positiviteit en creativiteit. Hij kijkt altijd naar het grotere plaatje, hij creëert altijd fundamentele verbeteringen en hij straalt altijd enthousiasme en gedrevenheid uit.”

Marco Buschman heeft voor de oprichting van COURIUS in loondienst van CAPGEMINI ACADEMY vele soft-skill, management, coach, projectmanagement en consultancy trainingen gegeven en vele medewerkers en klanten gecoacht. Bijgaand een tweetal referenties. Indien u meer referenties wilt kunt u contact met ons opnemen.

Marco heeft zich in snelle tijd ontwikkeld tot een veelzijdige trainer/coach op het brede vlak van sociale vaardigheid en persoons ontwikkeling. Hij is iemand die daadwerkelijk doet wat hij zelf predikt: sturing geven aan je eigen ontwikkeling en daarmee continu bezig zijn. Marco heeft een sterke wil en overtuiging, gekoppeld aan een grote daadkracht. Deze eigenschappen maken dat hij als trainer en coach bijzonder overtuigend is en waarmee het gewenste effect ook echt bereikt wordt. Zijn keuze om als zelfstandige trainer/consultanct/coach verder te gaan past daar goed in; het maakt mogelijk zijn eigen ontwikkeling te sturen naar eigen behoefte en inzicht.
– Roland Bonsen, Learning Consultant and Educational Researcher, Capgemini Academy

Als productmanager heeft Marco nieuwe manieren van werken geïntroduceerd binnen onze Academy. Hij introduceerde ‘management games’ binnen de cursussen. Het bleek een erg succesvolle verandering te zijn, zowel vanuit leerperspectief als vanuit marketingwaarde. Ook heeft hij produktmarketing ingevoerd wat heeft geresulteerd in een stevige omzetgroei voor het Microsoft portfolio. En hij bleek ook een echte mensen manager te zijn. Altijd open en eerlijk en werkend vanuit verbinding en vertrouwen. Of zoals hij altijd zei: ‘menselijke verbinding is de sleutel in samenwerking’. Ik heb dan ook met plezier met hem samengewerkt!
– Anton van Leest, Delivery Executive Telecom & Media, Capgemini

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!