Referentie - Rabobank

Ik ben op weg geholpen tijdens een belangrijk kruispunt in mijn leven. De energieke coachgesprekken zijn voor mij lifechanging geweest.”

Voor de RABOBANK LEIDEN hebben wij diverse opdrachten uitgevoerd waar onder het verzorgen van teamdagen, begeleiden van strategische sessies en het coachen van managers en medewerkers. Bijgaand 2 referenties. Indien u meer referenties wilt kunt u met ons contact opnemen.

Mijn coach heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dichter bij mijn kern gekomen, wie ben ik en wat is mijn kracht. Het tonen van lef, het lezen en benoemen van de emotie in de gelaatsuitdrukking van mijn gesprekspartner, het kritisch doorvragen en het stellen van persoonlijke doelstellingen in dagelijks leven heeft mij verder gebracht in mijn groei en bloei. Dit heeft onder andere geresulteerd in een mooie nieuwe baan en diversen nieuwe (netwerk-) relaties en een positieve uitstraling naar mijn gezin, familie en vrienden en collega’s.
– Maarten Somsen, voormalig teamleider, Rabobank Leiden

Mijn coach heeft mij op weg geholpen tijdens een belangrijk kruispunt in mijn leven. De energieke gesprekken met hem zijn voor mij lifechanging geweest. Ik ben op een onalledaagse wijze ondersteund om het contact tussen mentaal en fysiek te herstellen en ik ben meer dan geprikkeld om te groeien naar wie ik werkelijk ben. Dit heeft mijn coach los weten te maken door mij de schoonheid van mijn kwaliteiten te laten herontdekken en mij de kracht van mijn “beperkingen” te laten voelen. Zijn uitdagende vragen en doortastende benadering heeft gemaakt dat ik de vele losse eindjes in mijn leven met elkaar heb kunnen verbinden en dat ik meer dan ooit in staat ben om een toereikende (positieve) betekenis te geven aan uitdagende situaties.
– Marcel de Groot, voormalig Manager Administratieve Services, Rabobank Leiden

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!