Referentie - Sparks

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond, heeft zijn coaching mij geholpen bij het maken van de beslissingen en stappen die ik wilde maken maar eigenlijk niet durfde. De passie en gedrevenheid die hierbij los kwamen vloeiden moeiteloos door naar mijn privé leven.”

Door SPARKS zijn wij meerdere keren gevraagd voor een coachtraject. Bijgaand 1 referentie. Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Marco heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond, heeft zijn coaching mij geholpen bij het maken van de beslissingen en stappen die ik wilde maken maar eigenlijk niet durfde. De passie en gedrevenheid die hierbij los kwamen vloeiden moeiteloos door naar mijn privé leven. Marco is 100% mens en 100% coach. Zijn intuïtieve kwaliteiten créeren een krachtige coaching relatie die ik een ieder toe wens.
– Renatus Hoogenraad, Oprichter Sparks Training (Genève, Zwitserland)

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!