Referentie - Tetra Pak

Voor TETRA PAK hebben wij diverse coachtrajecten verzorgd. Bijgaand 1 van de referenties. Indien je meer informatie wilt kun je contact met ons opnemen.

Velen onder ons maken het vroeg of laat wel eens mee in zijn/haar carrière, het moment waarop we denken meer aan te kunnen dan werkelijk zo is. Om verscheidene redenen, zowel professioneel als privé, was ik mezelf aan het voorbijlopen met maar één gevolg, alles nam nog meer tijd in beslag. Tot op het moment dat je “tegen de muur botst”. Nu heb ik het geluk gehad dat mijn werkgever begrip en respect toonde voor mijn situatie en me voorstelde om een “personal coaching” traject aan te vatten.

De kennismaking was zeer aangenaam en best wel confronterend naar mezelf toe. De manier waarop mijn coach inspeelt op mijn persoonlijke issues en belangen (zowel zakelijk als privé) krijgt een ongedwongen toets door de omgeving waarin hij werkt, de buitenlucht. Stap voor stap leer je voor jezelf die zaken naar voren te brengen die voor jou echt belangrijk zijn, los van wat iemand anders hiervan al dan niet zou kunnen denken. Het is net dankzij die sterke “verplichte” zelfreflectie dat je datgene wat je opsteekt tijdens de coaching elke dag nadien kan gebruiken.

Ik heb veel nuttige zaken opgestoken tijdens mijn personal coaching traject die ik dagelijks in zowel mijn privé als professioneel leven toepas. Als je open staat om op een ongedwongen, soms confronterende manier naar jezelf en je omgeving te kijken ga je er als sterker persoon uitkomen!

– Wim G., Projectmanager, Tetra Pak

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!