Referentie - WSW

“Mijn coach stimuleerde en daagde me uit maar zorgde ervoor dat ikzelf de architect van iedere verandering was. Dit coachtraject heeft voor mij zakelijk en privé veranderingen gebracht die ik nooit voor mogelijk had gehouden.”

Voor WSW hebben wij diverse trajecten uitgevoerd waar onder coachtrajecten, mediation en teamontwikkeltrajecten. Bijgaand een referentie voor persoonlijke coaching. Indien u meer referenties wilt kunt u met ons contact opnemen.

Door een negatief zelfbeeld en een grote angst voor conflicten liep ik zakelijk en privé tegen mijn grenzen aan. Ik kende de coach van COURIUS  al door een ander traject en toen hij mij voorstelde om samen met hem aan de slag te gaan hoefde ik daar niet lang over na te denken. Tijdens onze gesprekken, die we meestal tijdens lange wandelingen voerde, heb ik hem leren kennen als een enthousiast en consequent mens. Hij heeft gedurende het hele proces als een adviseur naast me gestaan. Hij stimuleert en daagt je uit maar zorgt ervoor dat jij zelf de architect van iedere verandering bent. Dit coachtraject heeft voor mij zakelijk en privé veranderingen gebracht die ik nooit voor mogelijk had gehouden.  – Astrid van der Lugt, Informatie Analist, Waarborgfonds Sociale Woningbouw

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!