Referenties over COURIUS

Ben jij nieuwsgierig naar de ervaringen van onze opdrachtgevers? We laten je hier enkele referenties van klanten zien waar wij werkzaamheden voor hebben uitgevoerd of waar wij momenteel werkzaam zijn. Wil jij net als onze andere klanten ook resultaat boeken? Schroom niet en neem contact met ons op.

Business Coaching

Bekijk hier alle referenties over onze Business Coaching

Referentie - KPN

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond…”

Bedrijf: KPN

Referentie - OVET BV

“Coaching geeft je net even die houvast waar je naar op zoek bent. De juiste zinsneden om je invloed efficiënt te kunnen aanwenden. De juiste prikkel…”

Bedrijf: OVET BV

Referentie - Sparks

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond…”

Bedrijf: Sparks

Teamontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Teamontwikkeling

Referentie - Koninklijke Landmacht

“Tussen 2011 en 2014 is mijn eenheid ingrijpend gereorganiseerd van 450 naar 320 personen, is het bedrijfsvoeringssysteem SAP ingevoerd, werd in de …”

Bedrijf: Koninklijke Landmacht

Referentie - Cloetta

“Het teamcoaching traject heeft het Innovatieteam van Cloetta-Sneek enorm op weg geholpen zich verder te ontwikkelen tot een high-performing team…”

Bedrijf: Cloetta

Referentie - ABN AMRO

“Ik ben erg tevreden over de wijze waarop onze team off-site is begeleid. Doel van de off-site was enerzijds het teamgevoel te versterken en iedereen…”

Bedrijf: ABN AMRO

Organisatieontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Organisatieontwikkeling

Referentie - Smart Capital Network

“Marco heeft een goede reputatie als manager en is in staat om je op een verfrissende manier uit te dagen en na te laten denken over je eigen …”

Bedrijf: Smart Capital Network

Referentie - BPO-AXSYS

“Voor BPO-AXSYS B.V. heeft onze adviseur bijgedragen aan het fusieproces tussen BPO-advies & ondersteuning bv en Axsys Netherlands B.V. Door gezamenlijk”

Bedrijf: BPO AXSYS

Leiderschapsontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Leiderschapsontwikkeling

Referentie - Schouten en Nelissen

“Als collega is het altijd een plezier om met Marco te werken. Samen met een groep aan de slag betekent ook echt Samen! Waarbij hij zich wat mij betreft…”

Bedrijf: Schouten & Nelissen

Referentie - Belastingdienst

“De adviseur heeft mij terzijde gestaan in de uitbouw van mijn functie. Hij vraagt scherp en grondig door en laat zeer consequent, integer en subtiel…”

Bedrijf: Belastingdienst

Masterclasses

Bekijk hier alle referenties over onze Masterclasses

Referentie - Vitens

“Tijdens de masterclass ben ik mij nog meer bewust geworden van hoe belangrijk vertrouwen is! Is het er niet op jouw werk; dan gaat alles langzamer. Het…”

Bedrijf: Vitens

Referentie - Vital2Perform

“De Masterclass ‘Managen vanuit vertrouwen’ heeft mij naast een plezierige ontmoeting met zeer diverse mensen ook veel praktische nieuwe informatie…”

Bedrijf: Vital2Perform

Referentie - TeceO

“Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren. ‘Eigenlijk zit alle kennis over High-Performing teams al in onszelf’ was een rake uitspraak. De kunst…”

Bedrijf: TeCeO

Management Development

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Management Development

Referentie - GDF Suez

“Marco Buschman heeft vele jaren het Management Development traject begeleid voor GDF Suez Nederland. Kenmerkend is zijn bezieling en bevlogenheid… ”

Bedrijf: GDF Suez

Referentie - Seco Jabro Tools

“Mijn coach heeft mij geleerd wat mijn unieke eigenschappen zijn en hoe deze in zowel werk als privé situaties tot een rijker en betekenisvoller leven…”

Bedrijf: SECO

Referentie - Gemeente Aalsmeer

Het is de trainer van COURIUS samen met de collega’s van Schouten & Nelissen gelukt om een mooie balans tussen professionalisering en groei van het team…”

Bedrijf: Gemeente Aalsmeer

Lezingen

Bekijk hier alle referenties over onze Lezingen

Referentie - Antal Smits

“Inspirerende spreker, boeiende verteller, zet je echt aan het denken over de transitie waar we in onze economie blijvend mee te maken gaan krijgen.”

Bedrijf: Antal Smits

Trainingen & Workshops

Bekijk hier alle referenties over onze Trainingen & Workshops

Referentie - Microsoft

“Marco heeft zich in snelle tijd ontwikkeld tot een veelzijdige trainer/coach op het brede vlak van sociale vaardigheid en persoonsontwikkeling. Hij is…”

Bedrijf: Microsoft

Referentie - OLVG

“We hebben met de afdeling Communicatie en Patiëntenvoorlichting van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis een mooie teamdag beleefd. Het centrale thema…”

Bedrijf: OLVG

Referentie - Nive

“De workshop die Jaco verzorgde over Wilskracht was een goed voorbereide workshop, interactief, waarbij alle facetten van het onderwerp ‘Wilskracht’…”

Bedrijf: Nive

Word wie je bent

Bekijk hier alle referenties over ‘Word wie je bent’

Referentie - Boekhandel Verkaaik

“Hoe ik de week heb ervaren is zo bijzonder dat ik dit bijna niet kan omschrijven, hiervoor heb ik gewoon geen woorden. Dit moet je zelf ondergaan en je moet …”

Bedrijf: Boekhandel Verkaaik

Onze Expertise

Bekijk hier alle referenties over de kennis die we delen in onze artikelen

Referentie - Achmea

“De artikelen zijn zo prikkelend dat deze mij forceren om ze als eerste te lezen, nieuwsgierig naar onderwerp en inhoud. Ik word nooit teleurgesteld maar…”

Bedrijf: Achmea

Referentie - KMS

“De artikelen laten je even stilstaan bij jezelf en de manier waarop je functioneert. Het is constructieve input waar je zelf actief mee aan de slag…”

Bedrijf: KMS

Referentie - Gemeente Den Bosch

“De artikelen inspireren, roepen regelmatig een blik van herkenning op en nodigen uit in je eigen spiegel te kijken. Het heeft mij geholpen uit een wirwar…”

Bedrijf: Gemeente Den Bosch

MCC & ICF gecertificeerd

Wat houdt dit in? Lees het hier >>

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!