Referenties over COURIUS

Ben jij nieuwsgierig naar de ervaringen van onze opdrachtgevers? We laten je hier enkele referenties van klanten zien waar wij werkzaamheden voor hebben uitgevoerd of waar wij momenteel werkzaam zijn. Wil jij net als onze andere klanten ook resultaat boeken? Schroom niet en neem contact met ons op.

Business Coaching

Bekijk hier alle referenties over onze Business Coaching

Referentie - KPN

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond…”

Bedrijf: KPN

Referentie - OVET BV

“Coaching geeft je net even die houvast waar je naar op zoek bent. De juiste zinsneden om je invloed efficiënt te kunnen aanwenden. De juiste prikkel…”

Bedrijf: OVET BV

Referentie - Sparks

“Mijn coach heeft mij begeleid bij het transformeren van mijn bedrijf en mijn manier van bedrijf voeren. Waar in het begin de droom centraal stond…”

Bedrijf: Sparks

Teamontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Teamontwikkeling

Referentie - Koninklijke Landmacht

“Tussen 2011 en 2014 is mijn eenheid ingrijpend gereorganiseerd van 450 naar 320 personen, is het bedrijfsvoeringssysteem SAP ingevoerd, werd in de …”

Bedrijf: Koninklijke Landmacht

Referentie - Cloetta

“Het teamcoaching traject heeft het Innovatieteam van Cloetta-Sneek enorm op weg geholpen zich verder te ontwikkelen tot een high-performing team…”

Bedrijf: Cloetta

Referentie - ABN AMRO

“Ik ben erg tevreden over de wijze waarop onze team off-site is begeleid. Doel van de off-site was enerzijds het teamgevoel te versterken en iedereen…”

Bedrijf: ABN AMRO

Organisatieontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Organisatieontwikkeling

Referentie - Smart Capital Network

“Marco heeft een goede reputatie als manager en is in staat om je op een verfrissende manier uit te dagen en na te laten denken over je eigen …”

Bedrijf: Smart Capital Network

Referentie - BPO-AXSYS

“Voor BPO-AXSYS B.V. heeft onze adviseur bijgedragen aan het fusieproces tussen BPO-advies & ondersteuning bv en Axsys Netherlands B.V. Door gezamenlijk”

Bedrijf: BPO AXSYS

Leiderschapsontwikkeling

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Leiderschapsontwikkeling

Referentie - Schouten en Nelissen

“Als collega is het altijd een plezier om met Marco te werken. Samen met een groep aan de slag betekent ook echt Samen! Waarbij hij zich wat mij betreft…”

Bedrijf: Schouten & Nelissen

Referentie - Belastingdienst

“De adviseur heeft mij terzijde gestaan in de uitbouw van mijn functie. Hij vraagt scherp en grondig door en laat zeer consequent, integer en subtiel…”

Bedrijf: Belastingdienst

“I have worked with Marco during my stint Capgemini Group L&D for one of the flagship Leadership Development interventions. He was amongst the pool of 2 Lead Faculties who were instrumental in making the program a runaway success in its first year of launch. In my experience of working with Marco I have found him an extremely versatile faculty who very effectively played the roles of a Faculty, Consultant and a wonderful Coach to help build future VPs of the group. He is a wonderful individual with very high level of emotional quotient and maturity to handle even the most difficult senior level audience with ease. I wish him all the success in future and hope to stay connected.”

Bedrijf: Capgemini Group

Masterclasses

Bekijk hier alle referenties over onze Masterclasses

Referentie - Vitens

“Tijdens de masterclass ben ik mij nog meer bewust geworden van hoe belangrijk vertrouwen is! Is het er niet op jouw werk; dan gaat alles langzamer. Het…”

Bedrijf: Vitens

Referentie - Vital2Perform

“De Masterclass ‘Managen vanuit vertrouwen’ heeft mij naast een plezierige ontmoeting met zeer diverse mensen ook veel praktische nieuwe informatie…”

Bedrijf: Vital2Perform

Referentie - TeceO

“Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren. ‘Eigenlijk zit alle kennis over High-Performing teams al in onszelf’ was een rake uitspraak. De kunst…”

Bedrijf: TeCeO

Management Development

Bekijk hier alle referenties over onze dienst Management Development

Referentie - GDF Suez

“Marco Buschman heeft vele jaren het Management Development traject begeleid voor GDF Suez Nederland. Kenmerkend is zijn bezieling en bevlogenheid… ”

Bedrijf: GDF Suez

Referentie - Seco Jabro Tools

“Mijn coach heeft mij geleerd wat mijn unieke eigenschappen zijn en hoe deze in zowel werk als privé situaties tot een rijker en betekenisvoller leven…”

Bedrijf: SECO

Referentie - Gemeente Aalsmeer

Het is de trainer van COURIUS samen met de collega’s van Schouten & Nelissen gelukt om een mooie balans tussen professionalisering en groei van het team…”

Bedrijf: Gemeente Aalsmeer

Lezingen

Bekijk hier alle referenties over onze Lezingen

Referentie - Antal Smits

“Inspirerende spreker, boeiende verteller, zet je echt aan het denken over de transitie waar we in onze economie blijvend mee te maken gaan krijgen.”

Bedrijf: Antal Smits

“Marco heeft voor de KNVB een webinar verzorgt over verbindend leiderschap in amateurverenigingen. Marco straalt hierin verbinding uit, weet waarover hij praat en kan dit als geen ander overbrengen naar de doelgroep. Hij verdiept zich vooraf in de context van de doelgroep en laat zijn passie, energie en verbinding zien voor, tijdens en na het opnemen van de webinar. Kortom een aanrader, als je jouw doelgroep wilt triggeren, om morgen met hun verbindend vermogen aan de slag te gaan.”

 Bedrijf: KNVB, Joost Nulkes en Michel van Ginkel

“Wat een fijne sessie was dit over Verbindend Vermogen. Marco kreeg zelfs de meest afwachtende persoonlijkheden aan het praten door prikkelende vragen te stellen en ideeën te opperen. Ook was het erg mooi om te zien hoe Marco zich steeds opnieuw inleefde in de realiteit van de student, die toch de meest uiteenlopende zaken tegenkomen op de werkvloer.”

 Bedrijf: Hogeschool Rotterdam, Economische Studies, Mei Haighton

“Voor de leden van het PSV Business Netwerk, hebben we samen met Marco van COURIUS recent een online event georganiseerd over het managen van het teamproces en het betrokken houden van iedereen (op afstand). Verbindend vermogen kwam op drie niveau’s aan bod: Als individu, als team en als leider/ manager. Vanuit de wetenschap nam Marco de groep mee in het verhaal over teamontwikkeling en betrokkenheid en leidde hierna de paneldiscussie. Hier ontstonden goede gesprekken, werd het publiek erbij betrokken door vragen te stellen en hierdoor ontstond echt interactie. Mooi om te zien wat er op afstand mogelijk is door een professionele houding en kennis vanuit COURIUS en hoe Marco zijn kennis en ervaring over weet te brengen op een groep ondernemers, enerzijds doordat hij een erg sterk verhaal heeft en anderzijds omdat het een prettig persoon is wie goed kan spreken én luisteren. Marco dank voor je kennis en energie!”

 Bedrijf: PSV, Rosan van Roosmalen

Trainingen & Workshops

Bekijk hier alle referenties over onze Trainingen & Workshops

Referentie - Microsoft

“Marco heeft zich in snelle tijd ontwikkeld tot een veelzijdige trainer/coach op het brede vlak van sociale vaardigheid en persoonsontwikkeling. Hij is…”

Bedrijf: Microsoft

Referentie - OLVG

“We hebben met de afdeling Communicatie en Patiëntenvoorlichting van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis een mooie teamdag beleefd. Het centrale thema…”

Bedrijf: OLVG

Referentie - Nive

“De workshop die Jaco verzorgde over Wilskracht was een goed voorbereide workshop, interactief, waarbij alle facetten van het onderwerp ‘Wilskracht’…”

Bedrijf: Nive

Word wie je bent

Bekijk hier alle referenties over ‘Word wie je bent’

Referentie - Boekhandel Verkaaik

“Hoe ik de week heb ervaren is zo bijzonder dat ik dit bijna niet kan omschrijven, hiervoor heb ik gewoon geen woorden. Dit moet je zelf ondergaan en je moet …”

Bedrijf: Boekhandel Verkaaik

Onze Expertise

Bekijk hier alle referenties over de kennis die we delen in onze artikelen

Referentie - Achmea

“De artikelen zijn zo prikkelend dat deze mij forceren om ze als eerste te lezen, nieuwsgierig naar onderwerp en inhoud. Ik word nooit teleurgesteld maar…”

Bedrijf: Achmea

Referentie - KMS

“De artikelen laten je even stilstaan bij jezelf en de manier waarop je functioneert. Het is constructieve input waar je zelf actief mee aan de slag…”

Bedrijf: KMS

Referentie - Gemeente Den Bosch

“De artikelen inspireren, roepen regelmatig een blik van herkenning op en nodigen uit in je eigen spiegel te kijken. Het heeft mij geholpen uit een wirwar…”

Bedrijf: Gemeente Den Bosch

Meer inspiratie in je mailbox?

Gratis Ebook: 12 geheimen van succesvolle teams

12 geheimen van succesvolle teams
Stuur een appje
Stuur een appje
Hallo, Debby van COURIUS hier!
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!